Poster for 13 til bords

13 til bords

Du får et rollenavn, og et familietre som viser hvordan du er relatert til de andre. Vi står for middag til alle i familien. Resten blir til underveis.

Laiven "13 til bords" er selve UR-impro-laiven i Norge. Den ble designet av Kristin Hammerås og Solveig Malvik som et eksperiment i å tilfredsstille dogme 99-manifestets krav, og blir fortsatt spilt med jevne mellomrom i inn- og utland. Fokuset for spillet er improvisasjon innenfor den velkjente rammen "familiemiddag". Derfor blir hver familie, og hver versjon av "13 til bords" forskjellige, avhengig av hvilke spillere som blir med på leken og hvordan de spiller seg sammen.

Bakgrunn, relasjoner og alt annet blir improvisert fram fra bunnen, under spill. Derfor er det viktig at alle bygger på hva de andre gjør, og blir med på initiativ heller enn å blokkere. Selv ubehagelige sannheter formidlet over en julemarsipangris kan gi mye artig spill, så plukk og ballen og sleng den videre.

Laiven spilles i et privat hjem. Oppmøte er kl 15, spillstart kl. 16. I løpet av denne timen skal man gjøre en del forberedelser sammen, finne ut av hvem man er og hvilke relasjoner man har og generelt komme i riktig humør. Det er derfor viktig å møte presis kl 15.

Det vil bli servert vegetar-jule-mat, laget på stedet. Gi beskjed ved påmelding om det er noe du ikke tåler.

Antrekk: familiefestlig

bilde herfra

Arrangører

Kaisa Lervik

Eirik Fatland

Jeanita Hatlestrand

Praktisk info

Tid: Lørdag 10. desember, fra 15:00-20:00
Sted: Eirik & Xin, Schweigårdsgate 50b
Pris: 100,- (inkl. middag)
Antall deltagere: 13

Konsept

Kristin Hammerås

Solveig Malvik