Poster

Ekte kjærlighet. For alltid.

Savner du noen i livet ditt? Vil du oppleve ekte kjærlighet? Savner du noen du kan dele alt med? Vil du ligge i omkranset av fløyelsmykt mørke med din perfekte sjelevenn i armene og lytte til hans eller hennes hjerte slå i takt med ditt? Da har du kommet til rett sted. Brennende-hjerter.com er dating-tjenesten for deg som ønsker ekte, brennende kjærlighet som varer for alltid og alltid og alltid.

Vår avanserte teknologi kan med kirurgisk presisjon finne en perfekt livspartner blant vår enorme database på flere hundre medlemmer. Og ikke bare har presisjonen, vi har også bredden. Vårt nye speed date-konsept lar deg ikke bare møte EN; men flere titalls perfekte partnere. Det er det beste av begge verdener.

For bare noen få kroner kan kjærligheten bli din. Meld på deg på våre hjemmesider og bli med på vår første store speed date-begivenhet. Gourmet-mat, åpen bar i intime lokaler, en erfaren konferansier og romantisk musikk skaper den perfekte ramme for ditt livs store eventyr.

Evig kjærlighet. For alltid.

Om laiven

Brennende-hjerter.com dreier seg om konseptet speed dating. Det pinlige, det grimme og det ørkesløse i desperat, svett og påtvunget romantikk. Det er ikke ønskelig å gjøre narr av tragiske skjebner, men å hylle at det finnes vanskelige situasjoner i livet og at kanskje ikke alle mennesker er like lette å elske ved første øyekast.

Rollene vil alle ha en ting felles. De er kjærlighetens vrakgods, skyllet i land i romantikkens svar på Pigs Bay. Spillerne vil ved bekreftet påmelding få velge hvilken (manglende) kvaliteter de helst vil spille på, og vi tilpasser rollene utifra dette. Bemerk at Brennende-hjerter.com er ikke ment å være en direkte humor-laiv. Den er ment å være svett på en morsom måte.

Praktisk info

Selve laiven vil vare i noe mellom 3 og 4 timer, med lett servering av drikke (også alkoholholdig) og (enkel) mat.

Ole Peder Giæver vil være konferansier (og eieren av i brennende-hjerter.com), Olle Glefsnes. Ola K. Læhren vil være bartenderen Elling Eikfjord, flaskesjonglør, hjerteknuser, vaktmester og detaljist. Vi har også to arbeidsroller som vil hjelpe til med å lage mat og ordne til, men som vil delta på laiven selv også.

Laiven vil koste 100 kr., inkludert to drikkebonger.

Vi tenker forhåndspåmelding ca en måned før laiven, slik at folk får forberedt seg på rollene sine. Selve rollesbeskrivelse vil være på ca en halv A4-side, og vil deles ut utifra hva folk ønsker å spille på. Noen vil kanskje være en mislykket casanova, noen vil kanskje slite med ticks og sosial angst, og andre igjen med burka og sjenanse.

Det vil også delta endel førstegangslaivere og vi HÅPER på at andre ferske laivere også ønsker å delta. Arrangøren ser for seg at laiven blir morsommere dersom ikke alle deltakerne kjenner hverandre fra tyve tidligere laiver (og både har spilt ektemake, kjæreste og dødsfiende tidligere). Det tar litt av spenningen ut av konseptet om samtlige deltakere er gamle venner.

Arrangør

Ola Kristian Læhren

Praktisk info

Tid: Fredag 30. september, 17:30-21:30
Pris: 100,-
Deltagere: 30
Sted Hammersborggata 9, sentrum

Se også:

Laivens hjemmeside