Poster for The Mothers

Eventyrfigurenes Landsorganisasjon

ELO er et improspill med flytende logikk. Alle spiller karakterer som blir portretert i eventyr. Hver gang noen leser et eventyr må karakterene som er med i det gjeldene eventyret agere ut eventyret.

Disse karakterene er tolket som moderne mennesker på sett og vis, men likevel _er_ de karakterene fra eventyrene. Kongen er for eksempel far til de fleste prinsessene, og Heksen/Den Onde Stemoren vil dermed være stemor til mange av de nevnte prinsesser. Dermed finnes det flere sannheter, og mange sider, og vi oppererer i en virkelighet der de alle stemmer. Dette gir en del utfordringer for karakterene. Våre roller må forholde seg til både en rotete organisasjon som hevder å være demokratisk, stadig smalere buskjett, men som om ikke det var nok må de også leve i eventyrenes verden. Hva skal man gjøre når kongen har gitt bort halve kongeriket så mange ganger at han snart ikke har mer land igjen? Er heksa en ond barnemishandler eller en dyktig leder for en organisasjon i krise?

Laiven er utformet spesielt med tanke på deltagere som aldri tidligere har vært med på laiv.

Roller vil fordeles på mail på forhånd slik at det er mulig å tolke roller med henhold til kostymer for dem som vil.

Møteinkallelse

Kjære medlemmer!

Velkommen til årsmøte i Eventyrfigurenes landsorganisasjon.

I år som i fjor har vi viktige saker som trenger vår oppmerksomhet snarest for at gjennomføringene av eventyrene skal foregå så smertefullt som mulig for alle parter og så realistisk så mulig for leserne. Se vedlagt saksliste for detaljer*. Medlemmer bes forberede seg på at det vil bli avholdt styrevalg. Nominasjoner og saker til Diverse mottas på stedet.

Vi vil minne medlemmene pent om at det ikke er tillatt å spise eller på annen måte skade hverandre på våre arrangementer.

Det vil bli lett bevertning, men vi ser grunn til å minne om at det heller ikke i år er lov til å nyte alkohol i møtelokalet.

Velkommen.

Eventyrlig hilsen,
Styret v/ sekretær Gullhår.

* Den vedlagte sakslisten kan fåes på mail, og kommer ellers til å være tilgjengelig på laivstedet

Arrangør

Jeanita Hatlestrand

Manus

Jeanita Hatlestrand

Aina Sogn

Praktisk info

Tid: Lørdag 18. februar, fra 12:00-17:00
Sted: Litteraturhuset
Pris: 100,- (inkl. bevertning)