Plakat for Grenselandet

Kjærlighet! Politikk! Teip!

19. og 20. november får du oppleve det beste av utenlandske kortlaiver på Chateau Neuf i Oslo. Fra Sverige kommer tre teiplaiver - laiver inspirert av scenografien i Lars von Triers film Dogville - og samtidig får du være med i kåringen av vinneren av Larpwriter Challenge.

Det er gratis å delta på «Grenselandet».

Programmet:

( i hver pulje kan man velge mellom to spill)

Fredag kl 18–22

The Tribunal Man spiller soldater i en totalitær stat. To soldater har blitt anklaget for tyveri a brød. Spillet foregår i venterommet utenfor militærtribunalet der soldatene skal vitne. - bidrag til "the Larpwriter Challenge"

When our destinies meet av Morgan Jarl er et nett av historier der deltagerne selv skaper roller og historier underveis. Spillet ledes av en regissør som setter fokus på tematikk og dilemmaer i tradisjonen etter Bertolt Brecht.

Lørdag kl 11–15

The road not take Et rollespill om valg og følelser. Hver spiller vil få spille hovedrollen i en scene der man bli konfrontert med et vanskelig dilemma - bidrag til "the Larpwriter Challenge"

Familiene Olsson, Karlsson og Nilsson av Åke Nolemo og Johan Röklander. Et rollespill der man spiller ulike scener i samme rom på samme tid, men der rollene befinner seg i ulike tidspunkt. Høres det komplisert ut? Slett ikke!

Lørdag kl 16–20

Screwing the crew A er sammen med B som roter med C som er forelsket i D som har en affære med E som avviste F som prøver seg på alle de andre. En vennemiddag med forviklinger - bidrag til "the Larpwriter Challenge"

Dödens ventrum av Karolina Stäel. Om et realityshow der dødsdømte fanger kan bli benådet, eller bli henrettet med gass mot slutten av programmet.

Detaljer

Tid: fredag 19. & lørdag 20. november 2010
Sted: Chateau Neuf, Majortstuen

Vertskap

Laivfabrikken

Fantasiforbundet

Arrangører

Håken Lid

Petter Karlsson

Morgan Jarl

Karolina Staël

Katrine Øverlie Svela

Even Tømte

med flere...