Laivfabrikken er et nettverk. Vi har hverken styre eller medlemslister. I perioden 2009-2012, da vi lykkes i å produsere èn laiv hver bidige måned, hadde vi to faste og åpne møter - "limet" (som møttes en gang i måneden) og "pitcheforum" (en gang i halvåret). En del av de som var aktive i denne perioden er fortsatt med på å forvalte "merkevaren" laivfabrikken, men vi møtes nå bare på en mailingliste.

Til og med våren 2011 var det denne gjengen som gjorde Laivfabrikken mulig:

Arvid Falch

Arvid er musiker (I see horses), pendler tidvis mellom Oslo og Beijing, og kan alt om olivenolje. Han har spilt og arrangert laiv (New Voices in Art, Fjerne Øyer-serien) i over et tiår. I laivfabrikken har han bidratt som medskaper av Marcellos Kjeller.

Aslak Tirera

Aslak er en skjønlitterær forfatter og dikter bosatt i Paris, bl.a. kjent for romanen "Villsvin per sekund". Han har bidratt til laivfabrikken med manuset til “Det Som Skjedde på Lanzarote...

Caroline Myhrvold

Caroline ble oppfostret på laivene til Ulverytternes venner, og har drevet med laiv siden 2004. Hun er nestleder i Fantasiforbundet og debuterer som laivarrangør med Fade to Grey i Laivfabrikken. Caroline er også med i det nye laivprosjektet kalt Christianiakoden. Til daglig er hun student i Oslo og driver slavearbeid i en klesbutikk på deltid.

Christina Christensen

Christina driver med kunst, økologisk landbruk, og laiv. Hun har en mastergrad fra KHiO 2010, og skapte i den sammenhengen laiven Et Morshjerte for laivfabrikken. Sist vi sjekket bodde hun i Argentina, og la planer for neste laivprosjekt.

Eirik Fatland

| +47 9844 6062

Eirik er en gammel ringrev innen norsk og nordisk laiv, kjent som arrangør av eksperimentelle laiver med samfunnstema (Kybergenesis, Europa, inside:outside) og som en ivrig skribent om design- og analyse av laiv. I yrkeslivet spesialiserer han seg på interaksjonsdesign og brukervennlighet.

I laivfabrikken er han en av de hyppigeste deltagerene i limet, bl.a. som arrangør på Oasen og Et Morshjerte, og som primus motor for Marcellos Kjeller. For tida skriver han skjønnlitteratur og vedlikeholder en blogg om laivteori og arrangørhåndtverk på the Larpwright.

Elin Nilsen

Da laivfabrikken startet i Oslo syntes Elin det var synd hun nylig hadde flyttet til Trondheim. Så hun tok initiativet til å starte laivfabrikken Trondheim. Senere har hun flyttet tilbake til Oslo, hvor hun har bygget bro mellom fabrikkene gjennom samarbeidsprosjekt som Screwing the Crew og Par i Terter. Hun har en fortid fra antropologi og mediebransjen, og jobber til daglig i Copyleft Software.

Erlend Eidsem Hansen

| +47 9181 0322

Erlend Eidsem har vært aktiv “laiver” siden den aller første norske laiven i 1989. Han var med å etablere laivforeningen Ravn in 1990 og den nordiske laivfestivalen Knutepunkt i 1997, og har blant annet fungert som spilldesigner, hovedarrangør, koordinator for rolleskribenter, scenograf, og lys/videotekniker på et utall av laivprosjekter.

I laivfabrikken har Erlend vært arrangør for: Oasen, BMX, Kjærlighet i Fornedringens tid, Marcellos Kjeller, Ivans Vannhull og Den store Afterlaiven. Han har også et annet liv som filmskaper av dokumentarfilmen Exil - der virkeligheten ikke teller og som fast ansatt regissør ved Varde Consulting.

Even Tømte

Even har vært glad i å spille rollespill siden han fikk rød- og blåboka til D&D i julepresang som tiåring. Han bor i Oslo, livnærer seg som journalist, og er aspirerende mester i politikk og økonomi. I en alternativ virkelighet er han en vellykket utgave av Che Guevara, i en annen dingler han fra en lyktestolpe mens folket synger "ça ira" i gatene. I vår virkelighet har han hjulpet laivfabrikken ved å arrangere Café René, B.M.X. The Baader-Meinhof Experiment og Grenselandet.

Frida Sofie Jansen

| +47 4172 4379

Duracellkanin og decibelrytter Frida Sofie har bakgrunn fra Trondheimsmiljøet og har arrangert et par laiver der. Hun har mye erfaring med improteater og folkemusikk. Etter et par år her sørpå, har hun begynt å leke med oss, som arrangør av Den Store Afterlaiven og Klassefesten. Til daglig jobber hun i bokhandelen og spillbutikken Outland, hvor hun blant annet er ekspert på å introdusere voksne kunder til nye Lego-sett.

Geir Tore Brenne

| +47 9244 6992

Geir Tore debutererte som laivarrangør med Kjærlighet i fornedringens tid. Han har imidlertid vært mer enn normalt opptatt av laiv i flere år. Han har skrevet masteroppgave om laiv, og fortsetter dette arbeidet som doktorgradsstipendiat ved institutt for sosiologi og samfunnsgeografi ved Universitetet i Oslo.

Geir Tore har spesielt god kjennskap til laiv i Russland.

Grethe Strand

| +47 9343 2756

Grethe har vært aktiv i Ulverytternes Venner siden 2004. De har i tillegg til å lage vanlige laiver, arrangert laiv på sommerleirene til forskjellige politiske ungdomsorganisasjoner.

Til daglig jobber Grethe som informasjonskonsulent ved Høyskolen i Akershus.

Arrangerte laiver inkluderer Kamelias siste drøm, Brennevinsinspektørens hevn og Lindas 6-årsbursdag.

Håken Lid

| +47 9886 6853

Håken har vært aktiv laivdeltager siden 90-tallet, og laget flere rollespillkampanjer. Håken har engasjert seg i ungdomsorganisasjonen Hyperion i flere år, og var med på å utvikle programmet til den nordiske laivkonferansen Knutepunkt. I laivfabrikken har han vært med siden starten, blant annet som arrangør på RAST og Grenselandet.

Hanne Grasmo

Hanne har spilt og arrangert siden tidlig nittitall, da hun som journalist ble hekta på laiven hun skulle dekke. Hun har bred yrkeserfaring som gründer, kursholder, bedriftsleder og regissør av forumteater, og er i offentligheten mest kjent for sine to perioder som redaktør for magasinet Cupido.

Hun har skrevet boka «Levende rollespill - LAIV» (1998) og har arrangert flere større laiver - blant annet “Sosial Femokratiet” og mamuttlaiven AmerikA. For Laivfabrikken arrangerte hun Kink og Kaffe.

HansO Martinsen

| +47 9189 5851

HansO jobber som IT-konsulent i ErgoGroup og har vært en ressurs for laivmiljøet i mange år - som aktiv spiller, arrangør og ivrig dugnadshjelper. Arrangerte laiver inkluderer Sluttspill (x2), I de tidsreisendes møtelokale, Kjærlighet uten strømper og Oslo by Night.

Ine Rosland

| +47 4133 3752

Ine er med på stort og smått av laiver og deltar på det hun kan. Hun er et praktisk rivjern som er dyktig på logistikk, scenografi og kostymer. Hun er ett av de mest stabile medlemmene i Limet, og har arrangert den historiske laiven “Linderud Gods” og 1001 Natt-laiven “Oasen”, sistenevnte i Laivfabrikken. Til daglig jobber Ine i Montessri-barnehage.

Kaia Aardal

| +47 3826 4090

Kaia er svært aktiv i laivmiljøet i Mandal, der mye kretser rundt det gule huset hennes og skogen bak. Kaia har arrangert laiv siden 2001 og var med på å starte opp Solgløtt laivforening. Sønnene hennes har flere ganger hatt laiv som aktivitet i bursdagene sine.

Kaia jobber til daglig som sykkelbud.

Arrangerte laiver inkluderer Lagnadstid, Sarkofag og Lindas 6-årsbursdag.

Kaisa Marie Lindahl Lervik

| +47 9187 8039

Kaisa begynte å arrangere laiv før hun hadde vært med på noe som deltager. Etter hvert har hun blitt et komfortdyr som liker korte laiver uten overnatting. Da er jo Laivfabrikken perfekt. Kaisa tar en midlertidig “pause” fra Laivfabrikken fra våren 2011, da hun heller sørger for rekrutering til laivmiljøet ved å få barn med en annen laiver.

Kaisa har samarbeidet med Xin om å utvikle og drifte Laivfabrikkens hjemmesider.

Til daglig jobber Kaisa som utvikler i IT-firmaet Avanade.

Arrangerte laiver inkluderer Sluttspill, I de tidsreisendes møtelokale, Skumringstid, Elegi, og Panopticorp. .

Lasse Lundin

Lasse har drevet med rollespill siden han var veldig ung og bruker fortsatt mye av fritiden sin på dette. Lasse har skrevet flere norske småspill som er mulig å finne på nett, bl.a det kjente spillet "Det var ikke meg!". Lasse deltok på sin første laiv i 2005 og vært middels aktiv i miljøet siden da. Fade to grey er hans første laiv som arrangør.

Li Xin

| +47 9016 9511

Xin har designet websidene til Laivfabrikken og samarbeider med Kaisa om å utvikle og drifte dem. Hun er en flittig fotograf, og har dokumentert mange av laivfabrikkens arrangement - bildene hennes kan sees på hennes Flickr-profil. Til daglig arbeider hun med mange spennende prosjekter innen interaksjonsdesign, som man kan lese mer om på nettstedet thoughtbird.com.

Marcus Irgens

Marcus er en av de unge lovende stjernene i laivmiljøet i Norge. Han er kjent som både en habil laivarrangør, en ivrig karakterrollespiller innenfor kostymedramaer og litt av en kostymegeek. Han har arrangert flere laiver, blant annet Jensen Catering AS, Fru Borges Bedrifter og Jernbanebaronens død. I laivfabrikken har han blant annet bidratt med B.M.X. og Cafe Rene.

Til daglig er Marcus student.

Margrete Vik Gagama

Margrete har elsket laiv siden slutten av 90-tallet, da hun til sin fryd oppdaget at det fantes hele organisasjoner som beskjeftiget seg med "hva skjer hvis jeg kler på meg dette og så gjør jeg...?" noe som ikke var helt mainstream blant sambygdingene. Hun har blant annet arrangert laiver i Tromsø sammen med laiv-gruppa Frost og Studentsamfunnet i Tromsø. Til daglig jobber hun som geolog og bor i Oslo.

Martin Eckhoff Andresen

| +47 40239166

Martin har laivet og arrangert laiver siden 2003, blant annet i laivgruppa Fantasy InLaiv. Han har vært aktiv i en rekke frivillige organisajsoner, og var med å arrangerte Knutepunkt i 2009. I Laivfabrikken-sammenheng har han vært med på å lage Grenselandet - kortlaivfestivalen 2010. Martin har studert internasjonale studier, og til daglig jobber han med å dele ut penger.

Mona Liland Aabel

| +47 9171 1142

Mona har arrangert laiver siden 2003. Hun er en av grunnleggerne av laivforeningen Solgløtt i Mandal.

Til daglig jobber Mona som lærer.

Arrangerte laiver inkluderer Lagnadstid, Den koselige påskelaiven og Lindas 6-års bursdag.

Ole Kristian Læhren

Ola Kristian Læhren ("Ola" blant venner) er personliggjøringen av "bedre sent enn aldri". Mange av hans nære venner er svært dedikerte laivere (flere av dem er på denne siden), men selv så han aldri helt poenget med å kle seg ut og leke skuespill. Isteden utholdt han fortellinger av typen "hva som egentlig skjedde på Nexus 2005" med et og annet gjesp og tidvis kikking på armbåndsuret.

Men våren 2011 fikk han kniven på strupen og ble tvunget til å delta på en laiv om røvere. Det ble starten på noe vakkert, og bare to uker senere pitchet han sin egen laiv-idé hos Laivfabrikken. Den ble til brennende-hjerter.com; en laiv om speed dating og evig kjærlighet.

Til daglig jobber Ola i et livsforsikringsselskap, og drømmer om å lage en Dilbertsk laiv om kontorromanser, sjefer og markedssynergidokumenter.

Ole Peder Giæver

| +47 9574 3142

Ole Peder debuterte som laivarrangør med Rast i Laivfabrikkens første sesong. Han har imidlertid mange års erfaring som spiller, og ikke minst med bordrollespill.

I 2008 ga han ut rollespillet Itras By sammen med Martin Bull Gudmundsen. Dette er en surrealistisk urbanfabel som har fått en varm mottagelse både i Norge og i utlandet.

Til daglig jobber Ole Peder som journalist.

Tor Kjetil Edland

| +47 9154 2680

Tor Kjetil begynte sin arrangørkarriere i Bergen med arabiskinspirerte fantasylaiver. Siden er det blitt mer og mer moderne, korte laiver. I 2007 startet han websiden Chambergames for å samle korte laiver på en måte som gjør at andre kan laste dem ned og spille dem. Laivfabrikken kan sees som en naturlig utvikling av denne interessen.

Tor Kjetil har vært aktiv i å arrangere den nordiske laivkonferansen Knutepunkt.

Til daglig jobber Tor Kjetil som programrådgiver i KFUK-KFUM Global.

Arrangerte laiver inkluderer Haremet, Habibi Kaldoc, 1942, Limbo, New voices in Art, Kristianiabohemen og Mad about the Boy.

Trine Lise Lindahl

| +47 9206 5145

Trine har arrangert laiv i 14 år i forskjellige sjangre og med størrelse varierende fra 5 til 150 spillere . I 2009 ledet Trine arbeidet med å arrangere den nordiske laivkonferansen Knutepunkt, sammen med flere av de andre aktive i Laivfabrikken.

Sammen med Tor Kjetil Edland, er Trine en av de som liker å sette opp andre folks laiver, i tillegg til sine egne. Laivfabrikkenlaivene The Upgrade, Familien Anderson og Prayers on a Porcelain Altar er eksempler på dette.

Trine har bakgrunn som leder og administrator ved IKEA og Universitetet i Oslo.

Arrangerte laiver inkluderer bl.a. Mad about the Boy, Screwing the Crew og Panopticorp.

Tyra Larsdatter Grasmo

| +47 4783 9001

Tyra er skaperen av “Klassefesten” sammen med Frida Sofie, gjennom laivfabrikken. Dette er forøvrig hennes eneste egene kreasjon, men har flere planlagte arrangementer kommende. Hun har drevet med laiv i rundt 15 år og er både aktiv og engasjert.