Poster for The Mothers

Jeg gleder meg så sykt til festen på lørdag! Synes det er så sinnsykt fett at det er JEG som har den aller første skikkelige alenefesten.

Klassefesten - en laiv om å være tenåring. Om å passe inn. Om å kjenne sin rolle i hierarkiet.

Rollene går i 10. klasse, og alle vet hvem de er og hvilken posisjon de har, og fremfor alt; hvem de vil være og hva de streber etter. Klassefesten er et hverdagsdrama fra 2012 og vi kommer til å spille tenåringer av i dag, men ta gjerne med deg angsten, gledene og hormonene fra da du selv var 15, enten det er 5, 15 eller 25 år siden.

Dette er den første ordentlige klassefesten, den viktige festen der alle kommer og alt kan skje – bare klassehierarkiet tillater det. En kortstokk til å indikere ungdomsskolens uuttalte, men tydelige popularitetsrangering. De kule spar-gutta er én gjeng, de populære hjerter-jentene en annen med hjerterdronning som sitt overhode. Kløverne er de alternative som er engasjert i politikk, musikk og miljøvern, mens rutene er outsiderene som ingen liker, og som ikke liker noen, men som henger sammen fordi de ikke har noen andre.

Dette er den tredje oppsetningen av denne laiven, som ble laget for Laivfabrikken Oslo til januar i år. For denne oppsetningen legges alle rollene tilgjengelig så du kan lese hver rolle og komme med ønsker etc. Vi oppfordrer folk til å ta en titt på rollene da dette er en laiv med full "transparency", hvilket vil si at alle spillerne kjenner alle rollenes hemmeligheter.

Roller

Rollene til laiven 'klassefesten'

Manus

Tyra Larsdatter Grasmo

Frida Sofie Jansen

Trine Lise Lindahl

Katrin Førde

Praktisk info

Tid: 13:00-19.00, Lørdag 20. oktober
Sted: Borggata 12D
Pris: 100 kr, betales i døra
Antall plasser: 30