Poster for The Mothers

Det som skjedde på Lanzarote...

Vi gjentar suksessen fra 2011.

Humla borettslag er et tversnitt av Norges befolkning. Her finner man gammel såvel som ung, akademiker såvel som håndtverker, innflyttere såvel som lokale. Gjennom årene har mange av naboene blitt kjent med hverandre, og dratt på felles charterferie (med grupperabatt og gratis parasolldrinker første kveld) til sydhavsparadiset Lanzarote.

Vi landet igjen for to dager siden. Solbrenthet og tømmermenn har blitt behørig pleiet, badetøyet pakket vekk. For første gang etter turen møtes naboene igjen for å nyte en pils i det gode været.

Men er alt ved det samme gamle? Hva skjedde egentlig på turen? Hvorfor var Fru Hansen og Herr Jensen borte et helt døgn? Var tenåringene virkelig så prektige og edru som de lot som? Hvorfor virker gamle Edvardsen så pottesur? Det sies at "Det som skjer på Lanzarote, blir på Lanzarote." I kveld blir det prinsippet satt på prøve.

Om laiven

"Det som skjedde på Lanzarote" er en lettbent farse. Rollekonsepter deles ut på stedet, og intrigene blir til underveis. Har du noen gang hatt en sær nabo, en pussig kollega? Lurt på hva vedkommede ville ha gjort om hun slapp seg løs på sydentur? Så har du allerede inspirasjon.

Antrekk: sommerlig

Konsept

Aslak Tirera

Arrangører

Eirik Fatland

Elin Nilsen

Praktisk info

Tid: lørdag 28. juli, fra 14:00-17:00
Sted: Fengselsparken, Grønland
Pris: 50,- (spleis på grillmat, ta med egen drikke)
Plasser: 12