Script

Download the larps script - everything you need to hold your own version of this larp. (in English)

Konsept

A er sammen med B og har seg med C som er forelska i D som har seg med E som avviste F som har seg med alle. Det er mange som har det sånn. Noen ganger er alle parter fornøyde, andre ganger går det ikke like bra. Hvilke stemninger, følelser, konflikter og snurrige situasjoner kan vi finne i et vennemiljø med seksuelle forbindelser ...på kryss og tvers? Og hvordan ble det sånn?

Screwing the Crew er en kort laiv hvor vi vil spille ut problemstillinger rundt monogami, åpne forhold og seksuelle relasjoner innad i et tett vennemiljø. Vi vil også utforske historien deres, og hvordan den har påvirket relasjonene de har i dag.

Laivens setting er en vennemiddag arrangert av gjengens mest etablerte par, i en storby nær deg. Vi ønsker oss en realistisk spillestil, og tar i bruk noen enkle metateknikker for å trekke fram indre tanker og følelser hos rollene, og å rette fokus mot det laiven skal handle om.

Arrangør

Trine Lise Lindahl

Elin Nilsen

Praktiske detaljer

Laiven spilles to ganger. En gang på fredag 10. og en gang på lørdag 11. september. Begge dager er oppmøte mellom halv seks og seks. Dersom vi ikke skulle få nok spillere vil vi prioritere lørdagen.

Sted: Borggata 12 D, Tøyen (Hjemme hos Hanne Grasmo)
Antall spillere: 7-15
Varighet: 5 t totalt - 1,5-2 t workshop, 2,5-3 t spill. Det blir mulighet for å bli værende etter laiven.
Forberedelser: Ingen på forhånd. Workshop på stedet.
Pris: 200,- inkludert middag og drikke. 125,- uten alkohol.