Plakat for Marcellos Kjeller

Konsept

En fortelling om kjærlighet. Om hvordan ett blikk kan stoppe tiden. Om å tørre å elske og å tørre å gå videre.

Tvil er to fortellinger om hverandre. Et liv og et skuespill. Tom og Julia elsker hverandre. Både på scenen og utenfor.

Tvil handler om fristelse, om hvor viktig det er å elske og å bli elsket. Om de stadige valgene vi må ta. Om å dele livet med en person, og samtidig drømme om andre.

I Tvil har spillerne ansvaret for fortellinge. De bestemmer Tom og Julias skjebne. Spiller spille til sin siste scene. To spillere spiller Tom og to spiller Julia. Og bipersoner. Og elskere.

I stedet for den annonserte laiven "På Vent" kommer laivfabrikkens spill i august til å være "Tvil". Spillet er skrevet av Fredrik Axelzon og Tobias Wrigstad, og er for fire personer pluss spilleder. Vi kommer til å dele inn i grupper avhengig av hvor mange som melder seg på.

Man trenger ingen rollespillerfaring for å delta, og ingen kostymer eller andre forberedelser. Arrangørene kommer til å sørge for at det blir nok spilledere.

De som ønsker å vite mer kan lese spillteksten her:
http://jeepen.org/games/doubt/

Spillets form:

"Tvil" er et friform-rollespill. Det vil si at man ikke bruker kostymer, rekvisitter og scenografi slik man gjør i mange andre levende rollespill. Spillerne vil spille ulike karakterer i ulike scener i spillet og vil foreslå scener og planlegge spillet før man starter. Det vil være en spilleder som veileder dere gjennom dette, og som legger til rette for å holde spillet flytende og hjelpe spillerne å forstå rollene og spillet og bygge opp under rollenes dilemmar og drama.

Arrangører

Håken Lid

Erlend Eidsem

Li Xin

Game designer

Tobias Wrigstad

Fredrik Axelzon

PRAKTISK INFO

Tid: lørdag, 21. august 2010, kl 13:30 - 18:30
Sted: schweigårdsgate 92A
Pris: 100 kr,-
Antall deltagere: 20